• Geen producten in je winkelmand.

  • Log in

ZORG GOED VOOR JE LICHAAM IN DECEMBER

The Healthy Way
  | 
22 december 2022

๐—ญ๐—ข๐—ฅ๐—š ๐—˜๐—ซ๐—ง๐—ฅ๐—” ๐—š๐—ข๐—˜๐—— ๐—ฉ๐—ข๐—ข๐—ฅ ๐—๐—˜ ๐—Ÿ๐—œ๐—–๐—›๐—”๐—”๐—  ๐—œ๐—ก ๐——๐—˜ ๐——๐—˜๐—–๐—˜๐— ๐—•๐—˜๐—ฅ ๐— ๐—”๐—”๐—ก๐——
Je lichaam verdient wel wat extra aandacht in de maand december. Je kunt een aantal eenvoudige dingen doen waar je lichaam erg blij van wordt en die dus ook goed zijn voor je gezondheid.

๐Ÿญ. ๐—•๐—˜๐—ช๐—˜๐—˜๐—š
Bewegen is gewoon goed! Het houdt je fit, zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen en helpt bij te veel stress. Zorg dus voor zoveel mogelijk beweging, het liefst elke dag. Zoโ€™n 10.000 stappen per dag is een goed streven, maar kom je niet verder dan 5000 dan vind ik: iets is beter dan niets.

๐Ÿฎ. ๐——๐—ฅ๐—œ๐—ก๐—ž ๐—ช๐—”๐—ง๐—˜๐—ฅ ๐—ข๐—™ ๐—ง๐—›๐—˜๐—˜
Genoeg vocht is ontzettend belangrijk voor je lichaam. In de winter is dat vaak lastiger dan in de zomer dus probeer hier extra op te letten. Gemiddeld wordt 2 liter water per dag aanbevolen. Je kunt natuurlijk ook thee nemen, dat verwarmt ook gelijk.

๐Ÿฏ. ๐—ญ๐—ข๐—ฅ๐—š ๐—ฉ๐—ข๐—ข๐—ฅ ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐——๐—ข๐—˜๐—ก๐——๐—˜ ๐—ฆ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ฃ
Voldoende slaap is een must in deze maand van drukte en vaak net even iets ongezonder leven. Zo vinden er โ€™s nachts allerlei reinigingsprocessen plaats in je lichaam die daarvoor de tijd nodig hebben. Daarbij zorgt een slaaptekort voor meer eetbuiten. Do I need to say moreโ€ฆ ๐Ÿ˜‰

Artikel uit de categorie:
Blog Healthy Tutorials
ยฉ 2024 The Healthy Way - Powered by Maatos