• Geen producten in je winkelmand.

  • Log in

WEL OF GEEN SHAKES OM AF TE VALLEN

The Healthy Way
  | 
5 januari 2023

Sinds jaar en dag is het gebruik van β€˜shakes’ een veelbesproken onderwerp als het gaat over afvallen. Is het nou wel of niet goed om gebruik te maken van shakes?

π—ͺ𝗔𝗧 π—œπ—¦ π—π—˜ π——π—’π—˜π—Ÿ
Zoals bij alle vormen van dieet is het als eerste belangrijk om te vragen: wat is je doel en wat zijn je verwachtingen. Als je wilt afvallen dan moet je ervoor zorgen dat je minder calorieΓ«n eet dan dat je verbruikt. Wil je dat dit snel gebeurt dan kan dat door 3x per dag een shake te nemen. Maar dat kan ook door 3x per dag een bak sla te eten met 2 gekookte eieren. Voor de lange termijn zijn beide opties niet aan te raden. De keuze maak je zelf afhankelijk van je doel.

π—šπ—˜π—•π—₯π—¨π—œπ—ž 𝗩𝗒𝗒π—₯ π——π—˜ π—Ÿπ—”π—‘π—šπ—˜π—₯π—˜ π—§π—˜π—₯π— π—œπ—π—‘
Ga je voor het verbeteren van je levensstijl voor de lange termijn dan is het verstandiger om hier de tijd voor te nemen en je voedingspatroon aan te passen. En daarin kun je prima gebruik maken van shakes, als onderdeel van je dagelijkse calorie innamen. Shakes zijn immers ontzettend handig in gebruik.

π—žπ—œπ—˜π—¦ 𝗩𝗒𝗒π—₯ π—žπ—ͺπ—”π—Ÿπ—œπ—§π—˜π—œπ—§
Als je ervoor kiest om shakes te gebruiken let er dan wel op dat je de juiste gebruikt. Er is een aanzienlijk verschil ik kwaliteit. Zo zijn er shakes die veel suikers bevatten, dit wil je liever niet. Kies liever voor een zo compleet mogelijke shake met daarin ook toevoeging van vitamines, vezels, etc.

Artikel uit de categorie:
Blog Healthy Tutorials
Β© 2024 The Healthy Way - Powered by Maatos