Een pareltje in de categorie βmet de kracht van eenvoudβ: APPELAZIJN. Misschien ken je het vooral door het gebruik van een scheutje door de sla. Heel goed, maar appelzijn moet iedereen eigenlijk gewoon dagelijks gebruiken want het heeft zeer veel gezonde eigenschappen. Bovendien is het simpel in gebruik en niet duur.
ππππ’π‘ππππππ¦ πππππ‘π¦ππππ£π£ππ‘
Appelazijn bevat veel vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het zorgt voor een verzadigingsgevoel waardoor je minder eet, stimuleert de vetverbranding en verminderd de vetopslag. Ook help het de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.Als dat nog niet genoeg redenen zijn om appelazijn te gaan gebruiken dan heb ik er nog een paar voor je: goed voor je huid & haar, helpt tegen eczeem & cellulitis, helpt bij vermoeidheid, reinigt je lichaam, reguleert de zuurbalans van je lichaam. Om er nog maar een paar te noemen want er zijn er nog veel meer.
π¦π πππ
Je vraagt je natuurlijk direct af waarom nog niet iedereen een fles appelazijn in de koelkast heeft staan. Helaas heeft het ook 1 βkleinβ nadeeltje: het is niet echt smaakvol. Tja, kwestie van even wennen Γ©n doorzetten. Geloof me, het valt echt mee en gezien de vele voordelen is het de moeite meer dan waard. Laten we zeggen een kwestie van βeven door de zure appel heen bijtenβ .
ππππ₯π¨ππ
β’ βs ochtends 1 tot 2 eetlepels mengen met een glas (lauwwarm) water
πππ§ π’π£:
β’ je kunt dit het beste met een rietje drinken, dat is beter voor je tanden
β’ als je de smaak te sterk vindt begin dan met b.v. een halve eetlepel en bouw het langzaam op tot maximaal 2 eetlepels