• Geen producten in je winkelmand.

  • Log in

BROOD ETEN? LEKKER DOEN!

The Healthy Way
  | 
18 april 2023

Vanochtend kreeg ik de vraag β€˜Agnes, het is toch beter om geen brood te eten als je wilt afvallen?’. Het is een vraag die ik vaker krijg. Mijn antwoord hierop is dat dit niet waar is. Het is, over het algemeen, helemaal geen probleem om brood te eten. Als je wilt afvallen is het belangrijk dat je minder calorieΓ«n eet dan dat je nodig hebt. Aan jou de keuze hoe je die calorieΓ«n benut.

π——π—˜ π—›π—¬π—£π—˜ 𝗩𝗔𝗑 π—žπ—’π—’π—Ÿπ—›π—¬π——π—₯𝗔𝗔𝗧𝗔π—₯𝗠 π—˜π—§π—˜π—‘
De afgelopen jaren is het koolhydraatarm dieet erg populair geweest. Dit is de reden dat het eten van brood een slechte reputatie heeft gekregen. Als je echter kijkt naar de hoeveelheid calorieΓ«n die in één volkoren boterham zit dan is dat helemaal niet zoveel, dat zijn er maar zo’n 75. Hier komt natuurlijk nog wel boter en beleg bij. Daar moet je wel goed bij opletten om ervoor te zorgen dat je niet alsnog een behoorlijk calorierijke boterham samenstelt.

π—ͺπ—”π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯ π—Ÿπ—œπ—˜π—©π—˜π—₯ π—šπ—˜π—˜π—‘ 𝗕π—₯𝗒𝗒𝗗
Er zijn veel mensen die moeite hebben met het verteren van tarwe(producten). Vaak heb je daar zelf geen erg in omdat het geen directe klachten geeft. Wel kun je een opgeblazen gevoel ervaren na het eten van brood. Ook kun je je minder fit voelen. Heb je hier last van probeer dan eens een poosje wat minder brood, en andere tarwe producten, te eten.

Artikel uit de categorie:
Blog Healthy Tutorials
Β© 2024 The Healthy Way - Powered by Maatos