Over ons

Ik ben Agnes! Een jonge 50-plusser met een grote passie voor gezond én slank leven. Maar wel graag zonder onnodige moeilijke toestanden. Oftewel: gezond en slank leven met de kracht van eenvoud. 

Van kinds af aan heb ik al last gehad van zogenoemde onschuldige gezondheidsklachten. Later bleek dit een voorbode van een auto-immuun ziekte te zijn. Daarbij ben ik vanaf zo rond mijn 15de zo’n beetje continue op dieet geweest. 

Dit alles bij elkaar heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn autonome zenuwstelsel volledig van de leg raakte waardoor ik steeds minder energie kreeg. De reguliere geneeskunde kon hier helemaal niets mee. Daarom ben ik zelf studies gaan volgen en heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van gezond leven en een gezond gewicht.

Uiteindelijk vielen de puzzelstukje in elkaar. Alles begint met een gezonde levensstijl.  En eigenlijk weten we dat allemaal wel natuurlijk. Maar in de praktijk lijkt het vaak knap lastig om het toe te passen én vol te houden. Dit is de reden waarom ik ben gestart met The Healthy Way. Met als doel om een ieder die dit wil, te helpen om op een eenvoudige manier een fit, energiek en slank lichaam te kunnen hebben.  

© 2024 The Healthy Way - Powered by Maatos